KERMIS HOOGKARSPEL 2021

Welkom op de website van Kermis Hoogkarspel!

Op deze website vindt u alles wat u moet weten over de kermis van Hoogkarspel.

Zoals bij u vast wel bekend is hebben ook wij dit jaar geen kermis in Hoogkarspel. Hier door hebben wij gebrainstormd naar een juiste oplossing om toch kermis te kunnen vieren.

Wij kunnen u met trots vertellen dat wij kermis 2021 weer Live met jullie gaan vieren namelijk online !

De komende dagen van  13-5 t/m 16-5 zijn wij online te vinden op deze site en youtube.

Wilt u ons steunen ? Doe dan een leuke donatie via de donatie knop om dit evenement tot een groots succes te maken.

Wij hopen dat iedereen een geweldige online kermis beleeft, en wensen jullie veel plezier. Wij zijn te zien en horen via de Live Stream.

Een gezellige groet,
Het Comité.

Ps: u kunt een donatie achterlaten zodat wij deze kermis en de kermis voor de komende jaren kunnen blijven doen

Kermis HoogkarspelComité 2020-21

PrograMMA KERMIS 2021

Ook dit jaar heeft het (online) kermiscomité weer een prachtig programma in elkaar gezet voor de ultieme kermisbeleving at home. Met aanschaf van de kermiskoffer speel je auto- matisch met alle leuke spellen mee en maak je kans op prijzen van soms wel € 500. Koop dus snel die gouden kermis koffer op KERMISHOOGKARSPEL.NL/webshop of bestel ‘m bij Bantam bij de pizza afhaal. Ga met ons mee op het spannende “miljoenenjacht” en wie weet sta jij zondag achter de desk bij onze eigen “Linda”. Heel veel plezier en onthoud: Meedoen = Beleven, Kijken = Winnen.

Donderdag 13 mei Kofferdag.
Vanaf 10.00 uur worden op ludieke wijze de gouden “Miljoenenjacht Koffers” bij alle deelnemers thuisgebracht. Zorg dus dat je thuis bent. Zien we “Gaston” bij jou in de straat? Rond 20.00 uur is de Online aftrap door onze burgemeester Michiel Pijl. Daarna gaan we met zijn allen alvast in de stemming komen met Throwback Thursday. Nog eenmaal genieten van alle spectaculaire optredens, beschuitfluit- en rubberbootrace filmpjes at home (via de live stream op kermishoogkarspel.nl).

Vrijdag 14 mei Kermisbingo:
Aanvang 20.00 uur gepresenteerd door niemand minder dan Harold Boldewijn. Bekend in heel Highcargame eo. Daarna maken we ons op voor het Rad van Avontuur: radje draaien kunnen ze als geen ander in De Streek dus dat mag natuurlijk ook met kermis niet ontbreken. Koop je kaart voor het rad via de kermis website en je staat per direct op het bord. In de late uurtjes spelen we het Rad van Natuur (18+): welke bijzonder Mistery Guest zal deze hete oortjes ronde presenteren? Kijken is weten en winnen. We sluiten de avond gezellig af met dé kermis DJ van Westfriesland: DJ Cees Weel! Vergeet niet je verzoekjes live aan te vragen.

Zaterdag 15 mei KermisQuiz:
Aanvang 20.00 uur. Op deze gezellige familieavond spelen wij de online kermisquiz. Ook deze zal gepresenteerd worden door Harold Boldewijn (live vanuit onze kermisstudio). Aansluitend hebben wij weer een gezellige avond voor de boeg met feest Dj Jacco Deen!

Zondag 16 mei Uitreiking gouden reiger:
Aanvang 17.00 uur. Wie zijn dit jaar de winnaars van de blarenroute? Volg de uitreiking live mee. Kermis Miljoenenjacht: Het hoofdevent van deze online kermis. De winnaars van o.a. de kermisquiz, bingo en het Rad van avontuur en de winnaar van het gouden koffer lot, spelen live in de studio achter de desk de grote finale van Miljoenenjacht bij onze “Linda” en dingen mee naar prachtige prijzen. Uiteraard is er ook een thuiswinnaar. Deze prijs wordt op feestelijke wijze -live- bij het gelukkige thuiskoppel langs gebracht door onze eigen “Winston”. Daarnaast zijn er spectaculaire optredens te zien van onze lokale helden met muzikale omlijsting door Marsha & Friends en DJ Cees Weel!

Volg alles live mee via: kermishoogkarspel.nl/livestream

Veiling Kermis Hoogkarspel

Dit jaar hebben wij wat unieks aan te bieden aan de echte liefhebbers van de Kermis in Hoogkarspel.

Zo kunt u bijvoorbeeld bieden op een gezellig avondje eten en drinken in Heren 17, Uw tuin een onderhoudsbeurt geven door Commandeur Hoveniers of gezellig een avondje bier proeven met Moinderd Homan. Ook is het mogelijk om te bieden op een bots wagen ritje met onze burgemeester. 

En nog Veeeeeeeeel meer!

 

Bent u nieuwsgierig ? kijk snel op de pagina!

Speciale veiling voor de kermis in Hoogkarspel

Wilt u Doneren ?

 

Bedrag